پاستای ایتالیایی در شکلهای مختلفی همراه با سس های خاص و مجزا و شیوه های پخت متفاوت ارایه می شود. یک سری از پاستاها به شکل رشتهای هستند مثل : اسپاگتی، تاله تلی فتوچینی و حتی لازانیا. یک سری از پاستاها شکلهای کوچک تری دارند مانند: پنه – پیکولی، فارفاله، صدفی، کانلونی، راویولی. همچنین هر قوم و ملیتی مطابق با ذائقه خود یک مدل طرز پخت و همینطور سس های مختلفی برای طعم دار کردن پاستا مثل سس پستو،سس آلفردو، سس اربیتا، سس بلونز و سس قارچ به وجود آورده است. در ایران معروف ترین مدل پاستا همان ماکارونی است که معمولا با گوشت چرخ کرده و رب و ادویه درست میشود و بین مردم ما محبوبیت قابل توجهی دارد. امروز با آموزش پاستا الفردو که یک مدل پاستا ایتالیایی معروف است در کنارتون هستم.
طرز تهیه “پاستا آلفردو”

26
خرداد